Izolație termică cu spumă poliuretanică

Spuma poliuretanică pulverizată acționează ca un izolator termic, o etanșare a aerului și o barieră împotriva vaporilor. În același timp spuma poliuretanică este foarte rezistentă la umiditate și mucegai.

Dat fiind modul de aplicare, spuma poliuretanică pulverizată, este ideala pentru izolarea termica a unei case & vile sau in mediul industrial al unei hale agricole sau cu utilizare industrială sau a unui spatiu de depozitare la interior. Izolația vă ajută de asemenea la rigidizarea construcției prin aderarea acesteia la materialul izolat.

Folosind această tehnologie se pot realiza lucrării de izolații termice de calitate superioară fără a avea pierderi de materiale ca în cazul izolării cu materiale clasice. Spuma poliuretanică rigidă acoperă perfect și uniform toate suprafețele, îmbracă grinzile de susținere, se poate aplica pe o distanță mică pe pilonii de susținere de jur împrejur, pentru izolarea de conducte și cazane industriale, tablă, etc..

Aplicarea în formă lichidă prezintă un avantaj și prin faptul că adeziunea se face direct cu suportul, fără a mai fi necesară aplicarea de adezivi sau primeri ca în cazul metodelor tradiționale de izolație.

Izolarea termică a acoperișurilor de casă și a mansardelor cu spumă poliuretanică duce la eficientizarea termică cu mai mult de 90%, prin urmare, permeabilitatea la vapori este foarte aproapiata de zero.

Spuma poliuretanică se aplică la izolarea termică nu numai a unui acoperiș nou, dar și acoperișurilor vechi, acoperite diverse materiale, cum ar fi: țiglă, metal sau ardezie. Economia este crescută și datorită faptului că nu este necesară demontarea acoperișului, aplicarea spumei poliuretanice realizându-se extreme de simplu prin pulverizare.

Suna!!!