Iglu Izoterm vă oferă Servicii Profesionale de
Hidroizolație cu poliurea profesională

Sistemele de izolație hidro folosite de societatea Iglu Izoterm sunt constituite din aplicări de spumă poliuretanică rigidă cu celulă închisă și poliuree. Spuma poliuretanică cu un conținut de celulă închisă mai mare de 96% asigură hidroizolație de calitate la grosimi mai mari de 4,5cm, la aplicări pe suprafețe orizontale, doar prin spray-ere de sus în jos. Aceasta nu rezistă în timp la razele ultra violete devenind casantă.

Pentru a crește rezistența se aplică poliureea. Aceasta este o membrană subțire și foarte rezistență, asigură hidroizolație imbatabilă și deservește ca strat de protecție fizică și împotriva razelor U.V. pentru spuma poliuretanică.

Poliureea este un material inovator, ce se folosește astăzi la scară largă în construcții și ajută la realizarea de hidroizolații de mare eficientă. Poliurea este o membrană realizată în laborator, care se rigidizează și este de asemenea ecologică. Are rolul de a impermeabiliza și de a proteja statul de spumă poliuretanică sau a diferitelor suprafețe împotriva uzurii și a coroziunii.

Durata de viață estimată în general este de peste 30 de ani. Spuma poliuretanică are o durată de viață nelimitată atât timp cât este protejată de acțiuni mecanice intense și soare de către stratul de poliuree.

Sistemul de termoizolație se aplică doar pe suprafețe uscate, prin pulverizare, la temperaturi exterioare de peste 5 grade celsius și cu o viteză a vântului foarte scăzută, ușor perceptibilă. În caz contrar nu se aplică în ziua respectivă pentru ca aplicarea nu ar duce la rezultatele de calitate.

Este foarte important ca aplicarea spumei poliuretanice și a stratului protector de poliuree să se facă în aceiași zi, una după cealaltă. În caz contrar spuma poliuretanică se poate acoperi cu un strat fin de praf sau se poate umezii. În acest caz aplicarea poliuree nu mai garantează rezistența în timp și nici fixarea perfectă de spuma poliuretanică.

Sună acum: +40 767 206 620

Poliurea este un material nou și inovator, folosit la scară largă în lucrările de construcții civile și/sau industriale. Poliurea este un extrem de eficient izolator. Acest materiale este o membrană creată în laborator, este ecologică, se rigidizează rapid și are rolul de a proteja suprafețele pe care este aplicată de uzură și coroziune. De asemenea poliurea impermeabiliză perfect orice suprafață pe care este aplicată.

Izolație fonică cu
spumă poliuretanică

Izolație termică cu
spumă poliuretanică

Hidroizolație cu
poliurea profesională

Spuma Poliuretanică este ideală și pentru